TIENSTAPPENPLAN       REGISTREREN       INLOGGEN

Comunidad

Dit woord wordt voor veel zaken gebruikt maar wij kennen dat toch vooral als 'vereniging van eigenaren'. Als u onroerend goed koopt krijgt u altijd te maken met een comunidad. Gemeenschappelijk gebruikte wegen en bijvoorbeeld een zwembad of tuin moeten onderhouden worden, de kosten worden door alle eigenaren gedragen, ongeacht of en hoe vaak u er gebruik van maakt.

U komt er dus ook niet onderuit. Informeer altijd vooraf of er een comunidad is en wat de maandelijkse bijdragen zijn. Als er een voorzieningenfonds is kan het zijn dat u zich moet 'inkopen', vervelend als u achteraf hoort dat u een paar duizend gulden moet overmaken.

Informeer bij een advocaat naar de statuten en het reglement.


Contact met CasaCatalunya

Als u een vraag heeft kunt u alleen per e-mail contact met ons opnemen. De vraag zit in uw hoofd dus als u het op papier zet en ons mailt is dat beter dan dat u ons belt en uw vraag in ons hoofd stopt en dat wij dat vervolgens op moeten schrijven.

Voor u en ons een stuk duidelijker en het voorkomt misverstanden en dus onnodig werk.

CasaCatalunya is niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken.

Onze adviezen leiden altijd tot voordelen voor u, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact paginaregistreren (gratis)