TIENSTAPPENPLAN       REGISTREREN       INLOGGEN

Meubels inbegrepen

Reken er op dat een Spanjaard zijn meubels liever niet meeneemt als hij zijn huis aan u verkoopt, graag wil hij er een extra bedrag voor wat flink kan oplopen, zo niet dan neemt hij ze alsnog mee. Er ketst wel eens een verkoop af op de bereidwilligheid van de nieuwe eigenaar om ook voor de meubels te betalen.
Als een Spanjaard een huis koopt wil hij uw meubels wel hebben, maar er niets voor betalen. In de praktijk zal het dus zo zijn dat Spanjaarden altijd proberen een slaatje te slaan uit uw onwetendheid, immers, in de meeste landen is het ongebruikelijk meubels achter te laten, in Spanje is dat anders.

Regel het dus vooraf om achter 'gezeur' te voorkomen.


Contact met CasaCatalunya

Als u een vraag heeft kunt u alleen per e-mail contact met ons opnemen. De vraag zit in uw hoofd dus als u het op papier zet en ons mailt is dat beter dan dat u ons belt en uw vraag in ons hoofd stopt en dat wij dat vervolgens op moeten schrijven.

Voor u en ons een stuk duidelijker en het voorkomt misverstanden en dus onnodig werk.

CasaCatalunya is niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken.

Onze adviezen leiden altijd tot voordelen voor u, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact paginaregistreren (gratis)