TIENSTAPPENPLAN       REGISTREREN       INLOGGEN

Contact met CasaCatalunya

Ons bellen is op zich geen probleem, realiseert u zich echter dat wij nimmer specifieke informatie kunnen geven. De meeste algemene informatie staat al op deze website. Raadpleegt u deze derhalve voordat u ons belt.

Als u ons belt, houdt dan uw registratienummer bij de hand omdat daar direct naar wordt gevraagd. Wij kregen zeer vaak aanvragen voor informatie door mensen die ons compleet onbekend waren, aan de beantwoording van al die vragen konden wij niet meer voldoen. Het kost simpelweg teveel tijd. Het succes van deze website en onze dienstverlening heeft ook zijn keerzijden.

CasaCatalunya is ook niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken. De kosten om het kwaliteitspeil van onze dienstverlening hoog te houden worden niet vergoed door de instanties, makelaars, huiseigenaren of potentiële kopers van een huis maar door diegene die de informatie aanvraagt: u dus!


Registreren

U kunt zich aanmelden voor een lidmaatschap door onderstaand in te vullen. Kosten zijn er niet, komen er ook niet, het lidmaatschap zal altijd gratis blijven. Met het registratienummer kunt u ons vragen stellen, u krijgt dan een gericht antwoord. Voor complexere vraagstukken kunnen kosten verschuldigd zijn, maar daaromtrent krijgt u altijd vooraf bericht.

Ik ben op zoek naar een huis
Ik verkoop een of meerdere huizen in Spanje

Door dit formulier te verzenden komt u in het bezit van een registratienummer.
Daar zullen nimmer kosten aan verbonden zijn.Onze adviezen en tussenkomst leiden altijd tot voordelen, per saldo: ...ga dus niet over één nacht ijs.

Zonder registratienummer kunnen wij u per mail, post of aan de telefoon geen informatie verstrekken.