TIENSTAPPENPLAN       REGISTREREN       INLOGGEN

Advocaat in Catalonië

Nieuwe samenwerking op komst

Tot voor kort verwezen wij naar Van Loon Advocaten. Wij hebben echter berichten ontvangen dat er niet altijd adequaat wordt gereageerd door Van Loon en dat de informatie die verstrekt wordt niet up-to-date is.
De website van Van Loon toont zeer gedateerde informatie. Ondanks aandringen van onze kant is dit nog steeds niet aangepast.

Over de dienstverlening van Van Loon op zich hebben wij geen oordeel hoewel wij ook daarover informatie ontvingen. Het is niet onze taak partijen te beoordelen of af te raden. Wij verwijzen niet meer naar Van Loon, dat is alles.


Landelijke dekking

Voor CasaCatalunya is het wenselijk, net als in Nederland en Frankrijk, samen te werken met gerenommeerde partijen die over de eigen stadsgrenzen heen kijken. Met diverse advocaten menen wij te kunnen voldoen aan de beantwoording van juridische vraagstukken die velen hebben als ze een bedrijf willen beginnen of een huis gaan kopen.
Groot voordeel van een Nederlands advocatenkantoor in Spanje is uiteraard:


Contact met CasaCatalunya

Als u een vraag heeft kunt u alleen per e-mail contact met ons opnemen. De vraag zit in uw hoofd dus als u het op papier zet en ons mailt is dat beter dan dat u ons belt en uw vraag in ons hoofd stopt en dat wij dat vervolgens op moeten schrijven.

Voor u en ons een stuk duidelijker en het voorkomt misverstanden en dus onnodig werk.

CasaCatalunya is niet de eerste de beste. Wij geven heldere adviezen en begeleiden u bij de aan- of verkoop van uw huis in Catalonië en alles wat daar bij komt kijken.

Onze adviezen leiden altijd tot voordelen voor u, per saldo:

...ga dus niet over één nacht ijs.

contact pagina